vm spanien

Har hittat lite filmer och annat smått och gott från spanien. Vad jag kan förstå så har det vart en arrangörskatastrof från start till slut. Italienarna har speciell påtalat detta. Vågar och vågnät har saknats när sektionen skall vägas in, vågar har gått sönder, vägningen har vart allmänt kaotisk. Också påtalade italienarna att en engelsk metare fortsatte skjuta ut stora mäskbollar efter de 5 minuterna med grundmäskning. Något som inte är tillåtet. Detta brydde sig inte arrangören om utan såg mellan fingrarna.

Hur som helst verkar det ha vart fint fiske över lag. Svenska laget hade en bra taktik och lyckades delvis genomföra den. Kent lyckades bäst med en 2a plats första dagen. Fångsten bestod av catfish och tre karpar. hans 99 fiskar vägde 9.7kg och var bara 300gr från sektions segern.  Holst fick stora lunsar och kom 6a på en sektion med många stora fiskar och det var även här dagens högsta vikt kom lite över 15kg. Holst hade över 10kg. Calle fick också karpar och kom 7a på sin sektion. 8.8kg hade han. På Calles C sektion var den undersektionen han satt på bäst och Calles vikt hade räkt till att vinna den andra undersektionen.

Roger satt på det som var tippat att bli den sämsta sektionen, den grundaste. Här valde man att lägga mest vikt på waggler fisket och Roger fiskade som de gjort på träning då de fick bra med fisk på den sektonen. Det räckte tyvärr inte så långt utan han blev 15e man. Den sektonen var klart bäst på låga nr. De första tre nr hade mycket djupare och mera fisk. Vilket visade sig i resultaten då de var 1a,2a,3a. klart bättre än övriga.

Hur Anders fiskade vet jag inte riktigt men han slutade på en 11e plats.

Här är lite filmer från första dagen. Fet karp som Belgaren på Calles sektion drog upp. 5.7kg...



 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Skaplig karp;)

Tror han är holländare, då jag skymtade deras kapten och så har han holländska fiskeförbundets keps och t-shirt, men vad vet jag;)

Little Jimmy

2010-06-27 @ 20:49:33
Postat av: Freddan

Så kan det vara, det var Calle som sa att han var belgare över telefon. Kollade inte så noga. Men hyfsad fet var den...

2010-06-28 @ 07:03:31
Postat av: Calle

Han var Holländare, antingen sa jag fel pga solsting eller så sluddrade jag av all cerveza som konsumerats under tävlingen ;)

2010-07-02 @ 14:35:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0