long time...

De var ett bra tag sedan jag skrev något. Flera anledningar till detta. Fisketänkandet har legat lågt en stund, vintern har envisats med att stanna längre än väntat så jag har åkt snowboard istället. Gubbsnowboard med några kompisar från way back...riktigt kul!

Vad har hänt sen sist då? Tja inte så mycket. Har som jag nämnde tidigare investerat i ett skåp att ha fiske prylarna i, så nu får dom vara i vardagsrummet... :) !!!





MINA verktyg...!

Jag har fixat lite tackel, knytit några tafsar men det fattas fortfarande en del. Men det verkar som om det finns gott om tid att göra klart. Det är ju en del snö och is kvar men nu börjar det ju släppa. Våren står för dörren.



Har också beställt lite saker, inte några mängder. Mäsk från Geers, några slangbellor från colmic och lite lina till matchmetet, colmic race. Gillar den skarpt!

Har också beställt en sån här: http://www.youtube.com/watch?v=jH7S72HhFKs&feature=play har stor tro till den. Jag har tröttnat på att ha allt i en stor säck, ungefär vad en carry all tidigare vart. Nu kanske man hittar saker och ting och slipper leta i botten hela tiden. Kommer med en utförlig rapport när jag fått den.


Annars har jag mest ägnat mig åt träning. Har ju haft problem med ryggen i många år, gammal snowboard skada, som blir värre ju mindre jag tränar och håller igång. Märkligt... NOT! Så jag har börjat med boxning. Inte haft ont i ryggen på en månad! grymt kul är det också. Så nu får man väl byta alias till punch drunk Fred...hahaha

Nej men ärligt talat kan jag rekomendera boxning som träningsform. Väldigt allsidigt och så bygger det uthållighet och styrka i muskler kring de partier vi behöver som metare. Rygg, axlar, mage och armar.


Har anmält mig till några tävlingar och det ser ut som om det blir Arboga, Norrköping och kvalet just nu. Kanske blir örebro om jag har råd. Hårt att vara student. Är de någon som är villig att betala för lite mete coaching så står jag till förfogande...hahahaha!

ses och hörs, Freddan


RSS 2.0