Freden i Högalid




Japp de är sant, city och constellation slår ihop sina påsar. Nya klubbnamnet blir Constellation Stockholm. City pojkarna ville bli av med namnet city, samtidigt som vi kom fram till att de bästa namnförslaget var att använda namnet constellation(vilket betyder stjärnsamling för er som inte vet) la där till Stockholm för att markera en nystart och ny klubb.

Måste säga att det känns otroligt bra! Det här är något som diskuterats tidigare men inte blivt av. Efter att Anssi och Gyula valt att lämna City togs fråga upp igen och på den vägen är vi nu...

Jag blev ordförande och mantlar stolt denna uppgift. Målsättningarna är satta högt och kan låta "omöjliga" men kunde UFF vinna lag VM kan vi vinna. Det är i vart fall inte omöjligt. Första steget blir att försöka vinna SM i år, blir lättare att försöka vinna VM då...hehee. Nästa målsättning blir att ha 4 man från klubben i något av landslagen. Inte heller omöjligt, lyckades i år då jag, Tom, Håkan kvalade in i VM laget och Tomas i EM laget.

Men den tyngsta titeln blir nog ändå KM.... vilket getingbo...! Jag har några roliga förslag på KM vatten som skulle kunna bli kul. Lite nya vatten och lite nya ideer.

ser fram emot 2009!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0