Årsmöte

Imorgon är de dax för vårt första årsmöte. Klubben går bra nu. vi har ny lokal, vi har nått nästan alla mål som vi satt i år, minst 4 man i landslagen, ta segrar på tävlingar runt om i sverige. Det vi missade var Lag SM guldet men ändå possitivt då vi hade ett lag på 3e plats.

Här är vår nya lokal:




Helgen som var blev de fiske i Södertälje kanal. Fiskade slider. Riktigt kul. Fanns lite fisk men mest små. Fast de gör inget, kul att de nappade. Bilder och film finns på Phils blogg. http://drpiscatorial.blogspot.com/

Även Johan har lagt ut lite bilder på constellationbloggen http://constellationstockholm.blogspot.com/

Tänkte därför inte lägga upp samma bilder här.

Snart helg igen, vädret verkar hålla i sig vilket betyder mera fiske!

till nästa gång, VIVALA GLOBAL WARMING!


Kommentarer
Postat av: Stefan Swee

Hej Freddan! Jag avundas er som har så finna vatten att fiska i! Jag hög aktar Ditt. DR Phil och Tikkanens sätt att dela med er av dom upplevelser ni har och får, Roliga filmer, bra texter. Det ni även visar är bra kamratskap/Laganda M.V.H Swee P.S Fråga: Hur upplever du nyttan/ resultat av saltets betydelse i grundmäsket D.S.

2009-12-12 @ 11:53:54
Postat av: Freddan

Tackar tackar Stefan. Kul att du gillar det. Det är ni(läsarna) som gör sidan. Utan er hade de inte blivit något skrivet.

Jag har faktiskt inte märkt någon skillnad. Dock roligt att se allas reaktion när man häller i 1-2kg salt i mäsket...hahahahaa. Det blir i vart fall inte sämre.

största skillnaden är nog att de svider ut av helvete i fingrarna om man har små sår...hahahahaaa

2009-12-12 @ 20:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0