Fish o mania

Imorgon lördag smäller det. Då är det dax för fish o mania finalen. Är ni hemma och har tillgång till internet går det bra att följa tävlingen direkt på nätet. Kolla länken nedan. Tävlingen börjar kl 13.00 svensk tid.

Rob är en av favoriterna att vinna finalen om man ser till hur oddsen ser ut just nu. Lottningen är i kväll så jag kan tänka mig att de putsas på taktiker i stugorna just nu.
Under träning har det vart många olika taktiker som funkat men det ryktas om bomb and meat efter barbar och methood feeder mot ön för karp. Phil har pratat med Rob och är han inte på en karp peg kommer han fiska efter barb antingen på bottenmete eller på take apart. Kanske blir det mask/casters och burk skinka som kommer gälla på take apartet. Vi får se.

Vill ni veta mer om vattnet så är det Arena lake i Cudmore Fisheries. Kolla andra länken om ni är intresserade. Arena lake blev byggd bara för att kunna ha TV sända tävlingar. snacka om ambiöst... Den ser kanske inte helt rolig ut men jämn verkar den vara.


DIrekt sänt fiske på datorn? kolla här http://www.streamdesire.com/index.php eller den här http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=43928&part=sports
Väljer ni den sista får ni klicka er vidare på de live steam som finns.

här är en länk till Cudmore http://www.cudmorefishery.co.uk/index.php?p=lakes-pools-canals

jag ska i vart fall hänga med imorgon. ska bli spännande.



Jag har också hittat en ny blogg att läsa. Bob Nudd fiskar fortfarande mer än de flesta. kolla länken nedan.

http://bobnudd.com/blog/ 

hare bra så länge, Freddan

Kommentarer
Postat av: peter

Såg tävlingen igår.Helhäftigt och seriöst program det bästa "sportprogrammet" jag sett:)

När får vi se ett sånt repotage från sverige

2009-07-19 @ 17:39:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0