länge sedan sist....

Då var man tillbaka på banan. Har vart utan internet en längre tid, flyttat till Västerås och pluggat en massor. Fullt upp med andra ord men men snart är de varmare och man kan fiska igen!

Vad har hänt sen sist då? jo mitt nya "fiske rum" består av en verktygsvagn och ett skrivbord. Ordning och reda som aldrig förr. Kommer lite bilder senare.

Har börjat gjort lite tackel. Beställt mäsk från Roger, de blev som väntat Geers i år. Lite små prylar blev det också. Flöten har jag så jag kan försörja halva sverige med om det skulle krisa så några såna blev det inte. Lite krok ska jag allt beställa men inte säker på vad jag ska köpa, tänker gå ner till två modeller kanske tre.

Annars har jag jobbat med kval vatten, sm arrangörer, landslags sponsor, landslagen och de har vart mer än nog när jag hållt på med allt annat.

Som ni kanske sett har jag också tänkt arrangera en tävling i Arboga. Halacska Open. Någon som vet vad Halacska betyder? bara att gissa på första pris? tja får väl hitta på något.

På tal om första priser, Storm vann ju en påse pellets förra vintern. Den hade jag helt glömt bort. Du ska få den, lovar... påminn mig om jag glömmer det igen...

Vintern håller ett hårt tag om metarna i sverige. Till och med pimplarna gnäller... för kallt, för mycke snö, för långt att gå... tja jag har nog aldrig hört så många ursäkter...hahaha...

Ses och hörs! Freddan


RSS 2.0