mera filmer

gjorde en film en gång för länge länge sedan...
Filmat under VM i Slovakien 2003. här är några klipp från den filmen. för övrigt samma vatten som klubblagsvm ska fiskas i till sommaren. Och de ska blir riktigt coolt att åka tillbaka dit. Nu har man nya prylar som klarar stark ström, bättre kunskap om fiske i kraftig ström och ett bättre sätt att se på saker och ting samtidigt som man fattar att man faktiskt kan konkurrera med de bästa. Vänta tills efter VM så ska ni få höra några bra bortförklaringar...heheee


 

den lilla firren vägde runt 12kg om jag minns rätt. Han fick den på 0.10 i tokströmmen när han fiskade efter färna... inte illa pinkat! Ostelato heter fisken. eller lostalot som den kallas. Den äter egentligen bara plankton. dras till moln i vattnet och är extremt svår att kroka efter som den har en hård "platta" i överkäken istället för tänder.

när vi ändå vart inne på Hydro elastik kan vi kolla på det här klippet på Will Raison när han drilar en Barb på takeapart med just hydro. se hur han jobbar in elastiken i spöt och låser upp den mot toppen när han håller spöt bakom huvudet på sig själv. Ser inte klokt ut men det fungerar som tusan! Kolla alla karp relaterade artiklar i engelska fisketidningar så ser ni hur dom håller toppen när de drillar.


Kommentarer
Postat av: Storm

Kommer faktiskt ihåg att detta inträffade när vi fiskade grannar ! Men 0,10 o färna, glöm det !!



Hae't Gött !

2009-01-10 @ 23:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0