the show goes on... vm...

Senaste nytt ang VM.

Nu verkar bulgarien vara borta, det ser ut som om de står mellan Spanien, Slovakien och Tjeckien. Planen verkar vara att en av de som ska arrangera VM/EM 2010 eventuellt ska ta de ett år tidigare. Dick Clegg säger också att Spanien ser bra ut och att Castrejon Kanal, där nations VM fiskades -99 och klubblags VM fiskades -04 var ett högintressant vatten. Han avslutar med att säga att det viktigaste är att de blir ett vatten som kan bjuda på en bra tävling, sen spelar de inte så stor roll vart de blir. Låter som de klokaste som kommit ur munnen på honom...

vill ni läsa mera:

http://www.gofishing.co.uk/news/News-Search-Results/Match-News/January-2009/Where-now-for-the-World-Champs/?&R=EPI-10128



Annars är de inte så mycke som händer. Ny uppdatering av Pro Pillki finns på

http://www.kalassa.net/propilkki2/index.php?id=1

har ni inte testat de så har ni missat något, finns inte längre någon anledning att gå ut i kalla vintern för att fiska... man kan spela ensam hemma eller on line mot andra. skåningarna har regelbundet små tävlingar som brukar vara kul. kolla www.metaiskane.se där står de ibland om någon är sugen att vara med.

Kommentarer
Postat av: Storm

För he-vete Freddan, Pro Pillki !



Det finns ett liv utanför dörren även på vintern, som dessutom påverkar midjemåttet och FAKTISKT kan ge bra idee'r inför metesäsongen !!



Slipa på skäret ut o kämpa lathög ;-) !



Hae't Gött !!

2009-01-22 @ 21:01:57
Postat av: Freddan

hahaaa ska du säga? du är den mest aktiva på den här sidan efter mig. kanska frekvent på metetorget också...heheee...men de uppskattas, önskar flera bidrog med en kommentar blir roligare då.

jo då jag är ute en del, hört talas om snowboard? ländskidor...? inte heller helt dumt för midjemåttet. hehee. jag har pimplat men nej de är inget för mig. de enda som skulle kunna vara något är nog mormyrska men nej tror inte de. hade de inte vart 1m snö och 1m is här hade jag nog metat istället.

2009-01-23 @ 08:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0