off we goooo...!

så var de packat och klart. det mesta, utom tafsar...., är färdigt.  Imorgon fredag bär det av.

här är en liten genomgång på det som ska med.

Har nog aldrig vart så väl förbered till en tävling. Åker iväg med +100 klara riggar fördelat på plattflöten från 4gr upp till 40gr. 3-6st av varje storlek. Rund flöten från 3gr-15gr. Alla dessa är knutna på 0.16 på de små runda flötena till 0.21 på de fetare plattflötena samt några super riggar med 0.25. Andra runda flöten med tunnare lina 0.10-0.14 om de inte strömmar så hårt och de blir skimmers fiske. Har också några löjtackel klara både för take apart och löjspö. Några bolo tackel är också klara ifall de skulle bli sånt fiske.

Jag har även gjort klart toppar och elastiks för alla ändamål. Från tunna 0.8 mm latex om de skulle bli löja på take apart till röd hydro om de är kronström. Har med mig latex i alla storlekar från 0.8 till 1.6 och hydro i följande storlekar, 2 blå, 6 vita, 6 grå, 6 svarta och 2 röda. Då kan jag ha alla toppar med en och samma sorts elastik om de skulle visa sig vara en som är bättre än de andra. Har också två toppar med dubbel elastik som jag testat lite i vår och som jag gillar skarpt.

I spö bagen är det fullt, två take apart. totalt 13 toppar i olika längder, två kopping kit, mini förlängare, två håvskaft, ett bolo, ett waggler spö, tre löjspön, parasol med förankrings snören och tält pinnar. betetsparasol, 2 banksticks.

Carry allen är full... plattflöten, slangbellor, två V rollers och en liten platt roller. blomspruta, majsmjöl, grey leem, betesburkar, kylväska, betesbord, box tillbehör som två parasol hållare, armar och spö hållare, spray bar mm.
keepnet och två håvar är också packade tillsammans med hinkar och baljor.

Också med i packningen är andra saker som tex extra flöten, hagel, dankar, massa lodsänken, linor, plasthandskar för stickymag, tidningar till jokers, plastpåsar, borr maskin, silvertejp, lim, solbrillor, regnkläder, stövlar, kikare, walkitalki, kamera mm



BRING IT ON!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0